onsdag 23 november 2011

Laddar med frukost i glas

Idag väljer jag att starta lugnt med frukost framför Nyhetsmorgon. Lite senare kommer jag ge mig ut på en promenad. Få se hur långt det blir idag. Uppdatering klockan 12.44: Det blev en promenad på en timme i ett långsamt tempo. Jag känner skillnad nu och orkar inte gå lika snabbt som för några dagar sedan. Kan det vara ett tecken på att det sätter igång snart tro? Hoppas det! Vad skönt det är att inte behöva stressa iväg på morgonen utan ta dagen som den kommer och i sin egen takt. Lyx!

Min frukost ryms i ett stort glas. I botten har jag lättkesella. Sedan hallon och björnbär. Nästa lager består av mild naturell lättyoghurt. Och på toppen müsli. En bra blandning som ger proteiner, vitaminer, långsamma kolhydrater och lite fett.

Nu är det förresten bara några timmar kvar av min undersökning där du kan fylla i vilken frukost du äter oftast. Om du inte redan har gjort det; klicka i ditt svar i undersökningen uppe till höger!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar