onsdag 9 november 2011

Lugn promenad

Jag har haft ännu en lugn och skön morgon med sovmorgon, te framför morgon-TV och en lugn och lång promenad. Jag förenade nytta med nöje då jag behövde handla en del i ICA-butiken. Vår närmaste matbutik ligger en halvtimmes promenad bort så det blir en promenad på en timme när man ska gå dit och hem igen. Eftersom jag och magen inte kan gå så snabbt nu tog denna promenad 70 minuter idag istället.


Mina benvärmare värmde skönt idag!

Det var underbart skönt att komma ut! Idag är det lite kallare och solen skiner vackert över den fina naturen. Härligt att få andas frisk luft och få lite solenergi!

Jag såg några mammor med barnvagnar som gick i raskt tempo. Jag är lite avundsjuk på alla som kan promenera snabbt. Själv känner jag mig som en vankande, långsam anka när jag är ute och går... Men jag är i alla fall tacksam över att jag kan gå överhuvudtaget!

4 kommentarer:

 1. Det ser riktigt härligt ut! :D

  SvaraRadera
 2. Åh! härlig start på dagen! Och du kommer ju inte att vanka så mycket längre... SNART är du med i gå-raskt-med-vagnen-gänget :D

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Låter och ser riktigt skönt ut. Jag avundades dina benvärmare idag :)

  SvaraRadera