tisdag 1 november 2011

Mysig morgonstund med kaffe

I natt har jag sovit dåligt igen och valde därför att sova så länge jag kunde innan jobbet för att få maximalt med sömn. Det blev alltså ingen promenad denna morgon innan jobbat. Jag hann dock med en liten stund i lugn och ro här hemma med en kopp kaffe innan jag nu snart ska åka till jobbet. Skönt att starta dagen lugnt med lite koffein!

På nyhetsmorgon sade de just att en ny undersökning visar att gravida kvinnor som har svårt att sova löper större risk att föda för tidigt. Jag hoppas att detta inte gäller mig för även om jag/vi längtar efter bebisen så vore det skönt om den kommer ungefär när den ska.

Nu hoppas jag att jag får sova bättre natten som kommer!

5 kommentarer:

 1. God morgen!

  Lyssna inte til alle undersøkelser..av og til undras jeg på hvem som er med i sånne undersøkelser..ingen fråger meg noen gang!

  Inte så konstigt at man har problemer med at sova ettersom magen vokser! Ta det med ro, ha en flott dag!

  SvaraRadera
 2. Ja, passa på att sova NU. När bebisen kommer blir det si & så med den varan i perioder.

  Ha en bra dag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ibland får man prioritera sömnen. Tyvärr hahaha Men passa på nu innan bebis kommer. Du vet inte när du får sova en hel natt igen ;-)

  SvaraRadera
 4. Jag läste att det gällde främst dålig sömn under början av graviditeten. Har inte forskat vidare i exakt vad som räknas som början men. :) Jag är i v. 15 och har sovit väldigt lite senaste veckan eftersom vi varit uppe sent och röjt och fixat inför mäklarmöte och fotografering. Men nu är allt klart i princip så ikväll blir det tidigt i säng äntligen och sedan planerar jag att slappa fram till helgen efter att fotografen gått imorgon förmiddag. :)

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Trevlig blogg. Det ser och låter mysigt att ta det lugnt med en kopp kaffe på morgonkvisten! Jag håller med, det är inte konstigt att man har problem med att sova i perioder =)

  SvaraRadera