söndag 13 november 2011

Rostade mandlar

Jag älskar nötter och mandlar. En variant på mandlar som jag inte har testat tidigare och nyligen upptäckt är rostade mandlar. De är verkligen super goda!

Rostade mandlar är mandlar som har rostats med lite solrosolja och salt. Smaken är därför krispig och lite salt. Mandlar, nötter och frön är perfekta att ha med sig som mellanmål eller snacks när man är på språng och suget sätter in.

De rostade mandlar jag testade kommer från Saltå Kvarn, som har en mängd bra, ekologiska, goda och nyttiga produkter. Du hittar deras butik på Renstiernasgatan 27 på Södermalm i Stockholm. För ett tag sedan var jag på besök där. Mycket trevligt!

6 kommentarer:

 1. Saltå kvarns butik är verkligen supermysig att gå omkring och kika i. Måste också gå dit snart - var länge sen!

  SvaraRadera
 2. Ja visst är de goda! Åt upp våra i fredags :)

  Ha en bra dag vännen & lycka till med lillen om jag skulle missa när du åker in..

  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Åh - vecka 40. :) Snart dags då. (Jag hann bara till v. 38 förra gången.) Själv har jag hunnit fram till 16 fulla veckor så nu är det bara ett par veckor kvar till ul. Spännande. Dessutom är illamåendet nästan helt borta nu. Vi är mitt uppe i visningar för vår lägenhet inför flytt i februari, men vi hoppas det ska räcka med den igår och en idag. Vi hoppas liksom på att få det klart snabbt så vi bara kan slappa och njuta i december innan det blir dags för flyttpackning m.m. i februari. :)

  SvaraRadera
 4. Snorkkis: Ja, det är verkligen en favvo-butik.

  Anna: Tack!!! Kram på dej!

  Ulrika: Skönt att ditt illamående nästan är borta nu! Hoppas att ni får lägenheten såld så snart som möjligt!

  SvaraRadera
 5. Rene Voltaire har tamarirostade mandlar som är grymt goda, går också att köpa sojan och rosta själv! =)

  SvaraRadera