fredag 4 november 2011

Sista promenaden i Älvsjö på länge


Jag har just gått en skön och uppiggande morgonpromenad här i Älvsjö där jag har mitt kontor. Eftersom jag idag jobbar min sista dag innan mammaledigheten har jag just promenerat i detta område för sista gången på mycket länge.

Jag kommer inte direkt sakna själva området som sådant då det finns mycket mysigare platser att promenera på, som hemma till exempel. Men jag kommer sakna jobbet när jag är mammaledig. Men tiden går fort, snart har det gått 9 månader och då är jag tillbaka igen.

Något som jag verkligen ser fram emot nu är alla promenader jag kommer göra med bebisen framöver!

5 kommentarer:

 1. Tiden går verkligen fort. Tyckte det var nyss du berättade att du väntade barn, och nu är det snart dax... Lycka till eller vad man säger.

  SvaraRadera
 2. Mysigt med kommande sällskap på promenaderna snart!

  SvaraRadera
 3. Nu väntar nya spännande tider, Karin! Alldeles om hörnet :)

  SvaraRadera
 4. Nu var det ett tag sen du uppdaterade bloggen.Undrar om du ligger på förlossningen/BB?:=)Lycka till.
  Med vänlig hälsning Ingela Lindström

  SvaraRadera
 5. Ingela Lindström: Nej, jag ligger inte på BB. Jag har inte haft tid/lust till att blogga i helgen och idag måndag har internet legat nere större delen av dagen. Därav den lilla bloggpausen. Men tack ändå för lyckönskningarna! =)

  SvaraRadera