lördag 19 november 2011

Träningsshorts och -kjolar

Två plagg som jag tycker är riktigt snygga att ha på sig när man tränar är träningsshorts och träningskjolar. Allra snyggast blir de när man kombinerar dem med ett par snygga tights. För tillfället, med min stora mage, tycker jag inte att jag ser alltför rolig ut i denna typ av klädsel. Men jag ser fram emot att klä mig i snygga shorts och kjolar när jag kommer igång med träningen efter förlossningen.

Jag har hittat några godbitar i djungeln bland träningsshorts och -kjolar:
 1. Women's Complete Running Shorts från PUMA - ett par snygga shorts som jag gärna har på mig över ett par löpartights i vår.
 2. Synergy Shorts från CASALL - träningsshorts i riktigt snyggt material, som jag skulle vilja ha på mig när jag tränar. De finns också i svart, blått och lila.
 3. New Field Mesh Shorts från NIKE - Tuffa shorts att ha till tights på gymmet eller som de är ute på sommaren. Finns i flera snygga färger.
 4. Ten skirt F11 från SOC - Detta är en tenniskjol, som jag tycker att man kan använda till andra träningsformer också. Smart funktionell med invändiga tights. Vill ha!!!

4 kommentarer:

 1. Har aldrig tränat i sån där kjol! Verkar spännande :) Kanske vågar mig på nån gång...jag gillar längre tights oftats...förutom när jag gör yoga. Do har jag shorts.

  SvaraRadera
 2. Gillar faktiskt inte något utav det men alla är vi olika :D

  SvaraRadera
 3. Åh jag gillar kjolarna!

  Vecka 40 nu. Snart är det dags :) För visst är det så? Du har väl inte fått än?
  Frukosten är underbar!

  SvaraRadera
 4. Katarina: Nej, jag har inte fått ännu även om det är BF idag.

  SvaraRadera