fredag 23 december 2011

Bra promenadkläder i slasket

Idag är det dagen före dopparedagen och det har småregnat nästan hela dagen. Tråkigt eftersom det innebär att den snö vi har fått försvinner mer och mer. Enda fördelen är att gångvägarna är fria från snö och is nu och alltså enklare att gå på.

När vi var ute och promenerade en vända på 50 minuter idag var jag smart och satte på mig regnbyxor. Inte så mycket för att det regnade utan mer för att slippa stänk på de byxor jag hade under. Jag har smutsat ner några byxor i veckan redan på grund av stänk från vägarna under mina promenader.

Med regnbyxor på och bra skor kan man promenera oavsett väder!!!

4 kommentarer:

 1. Regnbyxorna borde jag dra fram för jag tycker inte det gör annat än regnar :/ All vår snö försvann idag tack vare regn!

  SvaraRadera
 2. Absolut!

  Önskar dig & din familj en riktigt GOD JUL en dag i förskott! :)
  Stor kram

  SvaraRadera
 3. Jag önskar dig en riktigt god jul :D

  SvaraRadera
 4. God Jul till er med! Eller nu är det ju snarare: God fortsättning!

  SvaraRadera