lördag 17 december 2011

Dumle Pepparkaka och annat gott

Idag har varit en riktig godisdag. Här hemma har jag bakat Chocolate Chip Cookie Woopies och gjort julgodis som chokladtryffel, ischoklad och mozartkulor. Mina gäster bakade annat mumsigt så det har blivit smaskandes på mycket gott idag.

Trots ett redan högt sockerintag idag var jag tvungen att testa Dumle Gingerbread nu ikväll. Jag hittade denna nytillkomna Dumle-smak i butiken häromdagen efter att ha letat efter den ett bra tag (=flera veckor).

Precis som jag trodde var Dumle Pepparkaka mycket god. Om du inte har testat den ännu; gör det!

2 kommentarer:

  1. Jag gillar också den där Dumle :) Mycker julig och mycket svår att få tag på!

    SvaraRadera
  2. Trillingnöten: Visst är det synd att den ska vara så svår att få tag på!!!

    SvaraRadera