torsdag 26 januari 2012

Boost av frukt och bär till frukost

Det är tydligt att jag är sjuk för i natt sov jag mellan 22.30 och 09.00, med undantag för tre amningar och ett blöjbyte. När jag var uppe för att amma och byta blöja vid sju huttrade jag av frossa och hade 38,5 i feber. Jag tog då alvedon och somnande om. När jag sedan vaknade vid nio var jag dyblöt av svett. Det kändes som att jag hade svettats ut sjukdomen eller så var det bara alvedonen som verkade.

Nu har det gått fyra timmar sedan jag tog alvedon senast och jag har fortfarande ingen feber. Jag hoppas att detta betyder att jag håller på att bli frisk! 

Min frukost idag var en riktig frukt- och bärboost. För vitaminer är viktigt, både när man är sjuk och frisk! Jag åt havregrynsgröt med mandlar, solrosfrön, krossade linfrön, kanel, mosad banan och hallon. Till det mjölk, en apelsin och en antioxidant brustablett. Om jag inte redan är frisk så borde väl detta göra mig frisk?

Idag blir en lugn dag hemma. Efter en dag med fullt fokus på kurerande hoppas jag att jag är pigg och frisk från och med imorgon. Jag ska bland annat se del två av dokumentären om Jonas Colting - triathleten som väcker känslor. Den finns nu tillgänglig för alla!

9 kommentarer:

 1. Tack snälla!
  Och fy för att amma med feber. Minns den känslan. Krya på dig ännu mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag känner mig redan bättre. Skönt!

   Radera
 2. Ja, visst är det tråkigt med feber, uach. Tack för din kommentar, jag tror också att det är rätt att stanna på gymmet där jag trivs trots pengen(:

  SvaraRadera
 3. Ja, jag håller tummarna för att du börjar bli frisk igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det! Är på väg tillbaka nu! :-)

   Radera