måndag 16 januari 2012

Dagens powerwalk med Caroline

Jag och Caroline efter vår barnvagns-powerwalk.

I förmiddags tog jag bilen och körde till andra sidan av stan för att träffa Caroline och gå en promenad med henne. Vi har hittat varandra genom våra bloggar. För några veckor sedan gick jag in på hennes blogg efter att hon hade kommenterat på min blogg. Jag tyckte då att jag kände igen henne och var tvungen att fråga om inte hon gick samma aerobicsinstruktörsutbildning som jag gjorde för snart fyra sedan. Och det hade hon gjort! Här har jag skrivit om den utbildningen och här finns ett reportage i Fitness Magazine om utbildningsdagarna.

Jag vid barnvagnarna.
Och här är Caroline istället.
Caroline har också nyligen fått barn. 10 dagar innan vår Wilmer föddes fick hon och hennes man en liten son. Hon är också ute och går med barnvagnar långa sträckor varje dag, precis som jag. Så vi bestämde att vi måste ses och gå tillsammans. Vi gick en skön runda på dryga milen i ett lagom prattempo. Utsikten över Mälaren och sjön Trekanten var mycket fin. Och vi hade massor att prata om i och med att vi har mycket gemensamt: Vi älskar båda träning, vi bloggar, vi har just fött vårt första barn o.s.v. Det känns som vi inte hann prata klart idag så vi har redan bokat in en ny date med barnvagnspromenad på schemat. Kul!

Dagens promenad i siffror:
Sträcka: 10,19 kilometer
Tid: 1:38:02 timmar
Hastighet: 9,58 minuter/kilometer

Det var ganska snöigt idag...
Jag gillar min blogg på många sätt, men mest av allt gillar jag den för att jag har lärt känna och träffat härliga människor med samma träningsintresse som jag. Om det inte vore för våra bloggar hade Caroline och jag aldrig träffats till exempel.

World Class instruktörsutbildning februari-2008. Bild: Fitnessmagazine.com
På bilden ovan ser ni mig och Caroline med resten av gänget som gick aerobicsinstruktörs-utbildningen i World Class regi. Caroline poserar längst fram i en spagat. Jag sitter bakom henne i en aprikos munkjacka.Och fyra år senare har vi beundrat våra söta söner och jämfört dem med varandra. Trots att min Wilmer är 10 dagar yngre än hennes lillkille så är Wilmer mycket större på bredden. Men så äter han mycket också!

7 kommentarer:

 1. Fast jag tycker att du är duktig med. För jag vet att det ibland tär på krafterna med all PW och små barn. Kul med sällskap :)

  SvaraRadera
 2. Vissa människor är det bara meningen att man ska träffa!

  SvaraRadera
 3. Mysigt med sällskap på promenaden av någon likasinnad. Jag ska också ha bebisdate med en Caroline (Gymglam) i morgon.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Tack för en härlig promenad:)

  SvaraRadera
 5. Katarina: Ja, det var roligt med sällskap!

  Malin-Charlotta: Eller hur?!!

  Anna - Trend o Träning: Kul att dejta Gymglam-Caroline!

  Caroline: Tack själv! =)

  SvaraRadera
 6. Mysigt med sällskap! Det saknade jag under mina perioder som mammaledig. Men man får kanske skylla sig själv när man var så tidig som jag va! ;0)

  SvaraRadera
 7. M: Ja, det är ju alltid roligare att promenera med sällskap. Synd för dig att du inte fick göra det...

  SvaraRadera