fredag 27 januari 2012

Fler snabba luncher

Det är skönt när man kan svänga ihop någonting snabbt till lunch, som samtidigt är nyttigt och gott. I onsdags bestod min snabba lunch av röror med sallad och avokado. Snabbt och gott! Både igår och idag har jag fortsatt i samma spår att fixa till snabba, goda och nyttiga luncher.
Gårdagens lunch:. matiga mackor
Igår lät jag matiga mackor vara min lunch. Inget som behövde tillagas, inget krångel. Jag hade kvar av både hummus och tonfiskröra från i onsdags så dessa röror fick utgöra pålägg på två av smörgåsarna. På den tredje bredde jag mosad avokado. Brödet jag använde var FAZER´s Balans Harmoni.
Dagens lunch: skink- och äggsallad
Idag åt jag en skink- och äggsallad. Också enkelt och snabbt att göra där ingen tillagning behövs. Jag stekte skinkan först och sedan blandade jag den med grönsaker och kokt ägg. Till det en senapsvinägrett efter samma recept som här och gott knäckebröd med Bregott.

Det finns alltså inga ursäkter till att inte laga nyttig mat. För även nyttig mat kan gå snabbt att göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar