tisdag 24 januari 2012

Glad mamma

Jag och lillkillen har just varit på Power Baby träning. Vi ska direkt vidare nu för att uträtta några ärenden så det blir bara några korta ord här. Bland annat behöver jag köpa mascara, som jag inte har haft på flera dagar nu (=I-landsproblem). Jag stoppar nu i mig ett snabbt och smart mellanmål för att få energi och tillgodogöra mig träningen: banan, keso, kanel och proteinhavreboll. Jag hade med mig denna låda och förvarade den i bilen under träningen så att keson höll sig kall.

Jag är just nu en mycket glad mamma då träningspasset för mig och Wilmer på World Class var mycket roligt med bra träning för mig! Jag berättar mer om det senare.

8 kommentarer:

 1. vilket gott mellanmål :)

  SvaraRadera
 2. Vad härligt, Karin, med babyträning! Och ilandsproblem, ja de kan vara stora! Jag har också såna! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag antar att vi alla har I-landsproblem ibland!

   Radera
 3. Gott mellanmål! Jag har oxå testat proteinkräm och det var det värsta jag någonsin har smakat, det var omöjligt att äta upp. Jag testade både med vaniljsmak och mintchoklad. Blääk...
  /Mika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är alltså inte ensam om att inte gilla proteinkräm!

   Radera
 4. Hej! Är sjukt nyfiken på att göra dessa prottebollar men har en liten fråga. Jag har allt annat hemma förutom jordnötssmör som jag faktiskt aldrig har testat ens hehe. Vart brukar du köpa sånt? Antar att de är en sockerfi modell så tänkte om det finns på typ Ica maxi/ willys eller om säkraste kortet är hälsokostbutik? Tack för en jätteintressant blogg. Älskar dina hälsosamma kost tips. Är också en tränande mamma fast min sin blir 2 år nu i mars. Mvh Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Johanna! Vad kul att du gillar min blogg! Jag brukar köpa jordnötssmör av märker Green Choice. Det brukar man kunna hitta i välsorterade och lite större matbutiker, som Coop Forum, ICA, Hemköp osv. Hoppas att du hittar jordnötssmöret! Som du är inne på är det ett jordnötssmör utan socker eller andra tillsatser. Det innehåller bara jordnötter och en gnutta salt. Här har jag skrivit om jordnötssmöret: http://fitnessochhalsa.blogspot.com/2010/03/ekologiskt-naturligt-jordnotssmor.html

   Radera