tisdag 10 januari 2012

Laddar för löpning

Jag myser runt här hemma i underställ och laddar för löpning med gröt och ägg. Idag står det nämligen en löptur på träningsschemat. Farmor har lovat att passa Wilmer medan jag springer så jag slipper springa med vagn. Perfekt!

Det har visst snöat lite i natt och ska vara halt ute så jag får ta det försiktigt. Men eftersom jag än så länge inte är i någon super löparform kommer jag i vilket fall ta det lugnt med löpartempot.

När jag springer, går eller cyklar brukar jag använda Runkeeper som app för att mäta distans, tid och hastighet. Jag tycker den är bra! Igår fixade jag till min playlist i telefonen. Den kan man koppla till Runkeeper så att man kan lyssna på musik under tiden, något som känns som lyx för mig då jag väljer att inte lyssna på musik när jag är ute med barnvagnen.

Använder du någon app när du springer, går och cyklar? I sådant fall; vilken?

6 kommentarer:

 1. Lycka till! Jag använder också runkeeper, bra men diffar lite m distansen ibland.

  SvaraRadera
 2. Jag kör också på Runkeeper, men har även testat Runmeter, ingen större skillnad, men jag har fastnat mer för Runkeepern. Oh så härligt m löpning! Jag har inte riktigt vågat mig på det sen jag fick barn(4 å en halv mån. sen), jag har haft lite problem med min höft, men nu börjar det kännas bättre!

  SvaraRadera
 3. Kör utan sådant istället med polar pulsklocka och ibland min garmin!

  SvaraRadera
 4. www.kaffeutansocker.se: Har också märkt att den diffar med distansen ibland. Jag antar att det är när GPS'en tappar bor sig och den får för sig att man har varit någon annanstans och gått/sprungit eller cyklat än man egentligen har.

  SvaraRadera
 5. jag använder också runkeeper, tycker den är superbra!

  SvaraRadera
 6. Åh den appen är superbra! Använder den både till promenad och löpning :)

  SvaraRadera