måndag 2 januari 2012

Lagom varma promenadkläder

När jag skulle gå ut på dagens promenad var det 6,5 grader varmt ute och regn i luften. Förhållandevis varmt och blöt alltså. Jag visste att om jag tog på mig vinterjacka och regnjacka skulle jag bli för varm. Med bara vinterjacka skulle jag bli för blöt. Och med bara regnjacka skulle jag bli för kall. Därför tog jag på mig min smarta gravid- och mammatröja och regnjacka. På så sätt höll jag mig lagom varm under promenaden och jag blev inte blöt, mer än i ansiktet.

Jag fick denna tröja, som kommer från Boob, av mina tjejkompisar i present när jag hade fött barn. Jätte gulligt av dem! Tröjan går att använda både som gravid och som ammande mamma. Den är skönt varm, gjord av fleecematerial, vilket är bra när man ammar eftersom brösten hålls varma. Den har en smart lucka vid brösten så att man lätt ska kunna amma. Och på ryggen finns fickor för smart förvaring av till exempel nycklar och mobiltelefon. Eftersom det inte var så kallt ute idag så behövde jag inga vantar utan det räckte med muddarna som sitter fast i tröjan. Tack så mycket Linda, Anne och Marie för denna tröja!

Promenaden var skön, om än lite väl blöt på slutet. Jag gick 6,68 kilometer på 1 timme och drygt fem minuter.

2 kommentarer:

  1. Hej. Vad är det för App du använder när du kollar hur långt du går? Måste även säga att din blogg är kanon bra :) / Jenny .

    SvaraRadera
  2. Jenny: Kul att du gillar min blogg! Jag använder RunKeepers app.

    SvaraRadera