fredag 6 januari 2012

Promenad på golfbanan

Jag vaknade med mycket stela och träningsvärksfyllda ben i morse. Inte så konstigt efter gårdagens löpning. När jag senare idag gav mig ut på dagens långpromenad var det med lite stapplande steg till en början. Men det var samtidigt skönt att få sträcka på benen och bli varm om dem.

Min promenad gick till golfbanan där jag gick en runda och sedan tillbaka hem. Exakt en mil lång blev promenaden.
Dagens promenad i siffror:
Sträcka: 10,01 kilometer
Tid: 1:39:34 timme
Hastighet: 9:57 minuter/kilometer
Tempot var alltså inte jätte snabbt. Men med tanke på att det var rejält halt bitvis är jag ändå nöjd.

Nu på vintern när det fortfarande inte har kommit någon vidare snö är det perfekt att promenera på golfbanan. Man behöver inte vara rädd för att få någon golfboll i huvudet eftersom det inte finns några som spelar, omgivningarna är väldigt vackra och så länge det inte finns någon snö där går det enkelt att promenera runt även på småvägarna.
Skönt att jag fick till en rejäl promenad trots stelhet och träningsvärk! Och dosen med frisk vinterluft var skön att få för både mig och Wilmer!

2 kommentarer:

  1. Det är fördelen med att det inte är nån snö än, man blir begränsad med var man kan gå då. Mig gör det inget om snön uteblir jag gillar bar mark och gillar inte kylan. Ska iväg ut med hunden nu. Ha det gott!

    Kram Carolina

    SvaraRadera
  2. Den promenaden gjorde säkert underverk för din träningsvärk!

    SvaraRadera