lördag 7 januari 2012

Roobois Ginger Lemon te

Jag älskar att dricka te och gör det ganska ofta, även om jag också har börjat dricka kaffe igen nu efter graviditeten. Speciellt nu under vinterhalvåret är te gott då det värmer skönt när man är lite frusen.

Ofta dricker jag röda teer, så kallade rooboisteer. Bra då detta te inte innehåller något koffein som många andra teer gör.

Detta te Roobois Ginger Lemon är mycket gott och friskt i smaken. Det har fått smak av grapefrukt. ingefära, citrongräs och citronskal och är dekorerat med myntablad, peppar och ringblomma. Finns att köpa på NK.

Om jag var tvungen att välja mellan te och kaffe skulle jag trots allt välja kaffe. Har svårt att klara mig utan det... Men om jag skulle välja en enda tesort att dricka skulle det helt klart vara ett rooboiste.

Är du en kaffe- eller tedrickare?

6 kommentarer:

 1. Helt klart kaffedrickare, men skulle gärna bli mer tedrickare. Lösviktste är verkligen extra smakrik, ska också kika på NK utbudet.

  SvaraRadera
 2. Det låter gott! :-)

  Jag dricker mest te, fast en kaffe efter en riktigt god middag är svårslaget!

  SvaraRadera
 3. Båda! Älskar Rooibos julte, dricker det året runt... Men ditt med ginger lemon måste jag testa. Var på NK-rean igår, hade jag vetat det så hade jag slagit till för i tebutiken var det nog ingen rush. :D

  SvaraRadera
 4. Bara te för min del. Förstår inte hur något som luktar så gott i påsen sen smakar så äckligt när man väl bryggt kaffe av det. =)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. dricker både och. fast helst och mest te!

  SvaraRadera