tisdag 14 februari 2012

Billigt med frukt och grönt på ICA

För ett tag sedan kom jag hem efter att ha tagit en promenad till och från ICA-butiken. Där säljer de just nu vissa frukter och grönsaker till billiga priser.

Jag fyndade apelsiner, stora Jona Gold äpplen, kiwi och babyspenat. Allt som syns på bilden fick jag för endast 44 kronor. Bra deal, tycker jag!

Promenaden i sig var inte lika rolig. Det var visserligen vackert ute med snön och solen, men det var tungt att dra vagnen i den snö som har kommit senaste dygnet och vindarna blåste kalla. Tänk vad det skilja mycket från en dag till en annan på promenadhumöret. Gårdagens promenad var så mycket skönare än dagens, men då hade jag också ett mycket trevligt sällskap.

Tempot var relativt långsamt idag även om jag försökte ta ut stegen så mycket jag kunde. Som vanligt var det dock en skön känsla efter promenaden. Och en extra bonus är att vi har mycket god frukt hemma nu!

Dagens promenad i siffror:
Sträcka: 6,04 kilometer
Tid: 1:00:27 timmar
Hastighet: 10,00 minuter/kilometer

4 kommentarer:

 1. Bra tips!! Nu när alla är förkylda skadar det ju inte att boosta sig med lite extra vitaminer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt! Kiwi och apelsiner innehåller ju massor med vitaminer! Bra att boosta med!

   Radera
 2. Gott! Skulle aldrig klara att inte äta frukt! :D

  SvaraRadera