tisdag 14 februari 2012

En hjärtegod start på dagen

Idag är det Alla Hjärtans Dag och jag startar min dag med ett innan-träningen-mål i form av keso- och kesellablandning med hallon i hjärtformat. Gott med ett litet mål i magen innan jag sätter i gång med träningen här hemma.

Jag önskar er alla en fin dag! Hoppas att ni får möjligheten att vara med den eller de ni tycker allra bästa om. Jag har glädjen att få vara med min son hela dagen (som vanligt) och till kvällen även med min man. Härligt!

Snart lite träning för musklerna och hjärtat! <3

9 kommentarer:

 1. Vad fint och uppfriskande! :) Jag gillar!

  SvaraRadera
 2. så mysigt!! =) Hoppas du också får en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Gulligt! Stor KRAM på Alla hjärtans dag <3

  SvaraRadera
 4. Så fint och gott det ser ut!! Alla hjärtans kram till dig!

  SvaraRadera
 5. Åh vad gott det ser ut :) Ha en jättebra fortsatt alla hjärtans dag!

  SvaraRadera
 6. Tack för alla era gulliga alla hjärtans dag hälsningar!!! Stor kram till er också! <3

  SvaraRadera
 7. Åh vad vackert! Är säkert på att det blev som du önskade!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla-hjärtans-dag kram till dig i efterskott!

   Radera