onsdag 29 februari 2012

Gladiatorspinning

Som underhållning under mitt spinningpass i morse hade jag både Wilmer i sin Pingu babysitter och senaste avsnittet av Gladiatorerna på TV4play.

Eftersom Gladiatorerna sänds samma tid som Melodifestivalen på lördagarna brukar jag inte se det. Men jag gillar programmet och ser det ibland i efterhand på TV4play. Tycker dessutom att det känns bättre att se de vältränade gladiatorerna och utmanarna tävla samtidigt som jag tränar istället för när jag sitter i soffan på lördag kvällen med godispåsen i högsta hugg.

Det jag brukar tycka är tråkigt med Gladiatorerna är att utmanarna i stort sett aldrig har en chans mot muskelbergen till gladiatorer. Men i det senaste avsnittet var det annorlunda. Utmanaren Noghor gav dem en riktig omgång. Han, ett muskelpaket på 120 kilo, lyckades bemästra dem i alla grenar förutom en. Och han retade upp gladiatorerna rejält! När det var dags för hinderbanan ledde han med 30 poäng över sin motståndare. Jag ska inte säga vem som vann, men hinderbanan var inte Noghors starka gren på grund av hans tyngd, så hans försprång på 15 sekunder var inte en självklarhet för att han skulle vinna. Se gärna programmet för det var riktigt spännande!

Mitt spinningpass gick för övrigt bra. Jag kämpade på i 60 minuter effektiv tid. Älskar att bli svettig!

3 kommentarer:

  1. Bra att du påminde mig!! Ska göra igång webb-tvn här i Shanghai:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Perfekt att kunna se alla svenska program via webb-TV'n fastän du är så långt borta!

      Radera