måndag 13 februari 2012

Holistic Power Meal

Tidigare idag testade jag en matsked Holistic Power Meal till mitt eftermiddagsmellanmål. Holistic Powermeal är sammansatt av ett gäng näringsrika växter och ger en dos av viktiga mineraler, vitaminer, spårämnen, antioxidanter, fibrer, omega-3, enzymer och aminosyror. Den är i en pulverliknande form och fungerar att blanda ut med vatten, mjölk, yoghurt, fil eller att ha på gröten.

Jag valde att hälla en matsked av Power Meal pulvret i naturell yoghurt och äta tillsammans med hallon. Det mellanmålet gav mig mängder med viktiga nyttigheter. Och det smakade dessutom gott! Att det smakade gott berodde främst på yoghurten och hallonen för pulvret i sig smakade knappt något. Färgen på pulvret är grönt. Därav inget foto på min mellanmålstallrik då den inte var så fin...

Så här säger Bertil Wosk, grundare av Holistic och näringsterapeut: PowerMeal bygger upp och balanserar. När jag äter PowerMeal blir jag inte bara mätt utan får massor med energi, känner mig lätt i kroppen och mår bättre dag för dag.

Kanske att jag borde börja med att äta lite Power Meal varje dag?

5 kommentarer:

 1. Jag tycker egentligen att Power Meal är en helt fantastisk produkt och jag har testat den flera ggr, men tyvärr gör den gröna färgen att jag inte alls blir sugen på det jag ser. Men jag ska nog ge det ens chans snart igen...

  SvaraRadera
 2. Man äter ju med ögat också och jag håller med om att man inte blir så frestad av att se den gröna färgen i maten. Vi får kanske blunda och äta?!!

  SvaraRadera
 3. Har den hemma men äter den tyvärr inte så ofta som jag borde, blandar dock oftast i den i smoothies tex =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det lätt hänt att man glömmer bort vissa av de produkter man har ståendes i skåpen?!! Att blanda power mealet i smoothien är ett bra tips.

   Radera
 4. För att inte tala om hur sjukt snygg etikett den har :-)

  SvaraRadera