fredag 24 februari 2012

Jag slapp äta mitt akutmellis

Jag har just kommit hem efter en heldag på stan. Med mig i väskan har jag haft en Naturdiet bar, som ett nödmellanmål utifall hungern skulle bli för stor framåt eftermiddagen. Jag behövde dock inte äta den då jag åt en rejäl lunch som höll mig mätt tills jag kom hem.

Att jag slapp äta denna chokladbar är ingenting jag sörjer eftersom den snarare borde klassas som ett godis än ett mellanmål. Jag gav denna chokladbar halvt godkänt för ett tag sedan när jag analyserade vad en bar bör innehålla och inte innehålla för att klassas som ok näringsmässigt. Jag ansåg då att denna bar från Naturdiet var ett ok val som mellanmål. Men nu när jag tittar på innehållsförteckningen och ser att 18% är mjölkchoklad och hela 33% är sockerarter ändrar jag mig.

Jag äter gärna denna bar som ett alternativ till godis för god är den. Men skulle bara äta den som mellanmål om jag var akut hungrig och verkligen inte hade någonting alls annat att tillgå.

Nu äter jag lite jordnötssmör och ett äpple istället som mellanmål. Men bara lite. För snart är det middagsdags.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar