onsdag 29 februari 2012

Lyxliv som mammaledig

Sitter just nu och njuter av en varm och helt underbar sol. Det är ljumt i luften och min vinterjacka känns alldeles för varm för att ha på sig. Våren är här och jag som är mammaledig har LYXEN ATT FÅ NJUTA av allt detta!

Har just druckit mitt kaffe här i solen och tänker nu ta en skön promenad med en sovande bebis. Livet är härligt!

Edit ett par timmar senare: Jag hade tänkt mig en lugn och kort promenad, men när jag går ensam med vagnen har jag svårt för att gå långsamt. Och så jätte kort blev den inte heller. Det var ju så härligt ute i solen! När jag kom hem var jag alldeles svettig eftersom jackan var lite för varm för att ha på sig.

Dagens promenad i siffror:
Sträcka: 7,14 kilometer
Tid: 1:05:47 timmar
Hastighet: 9,13 minuter/kilometer

10 kommentarer:

 1. Ser underbart ut - NJUT! Med fler barn är det svårare. Måste hämta de stora, förbereda middagen innan osv. Men jag klagar inte. Hinner i alla fall träna det jag vill :)

  Hoppas du fick en skön promenad!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår att det är svårare för dig att hinna med en sådan här lyxtillvaro som jag har med alla barn som du har. Så jag lyder dit råd: Jag njuter! Och promenaden var helt underbar!

   Kram

   Radera
 2. Det är sån härlig tid nu! Fint att du njuter så, Karin!

  SvaraRadera
 3. Mmmm... ÄLSKA lyxen med att vara ledig på dagarna. Hurra för våren!

  SvaraRadera
 4. Vilket underbart väder ni ser ut att ha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja just nu är det härlig vår här, men det kommer nog några bakslag innan våren är här på allvar.

   Radera
 5. Samma sak gick jag och tänkte på under min promenad igår. Lyckligt lottade vi är inte sant? kram

  SvaraRadera