fredag 10 februari 2012

Shopping och vänträff istället för träningsbloggfika

Jag har just landat hemma efter en dag (eller en halvdag i alla fall) på stan. Det har blivit en dag med mycket promenader, dels till och från tåget och dels på stan. Bra då att jag hade två olika par skor med mig; ett par att promenera till och från tåget med och ett par att ha på stan.

Tanken var att jag skulle träffa ett gäng andra tränings(blogg)mammor på en fika. Men varken Caroline, Andrea eller Lisa dök upp på grund av stopp i tunnelbanan och diverse sjukdomar. Så jag fick planera om min dag på stan.

Istället för att fika och prata träning, blogging och småbarn med ett gäng mammor blev det först shopping på MQ och sedan en träff med kompisen Anne på hennes lunch. Jag har inte shoppat kläder till mig själv på väldigt länge. Vad roligt det är att shoppa när man inte är gravid! Jag köpte tre par byxor och ett linne. Två av byxorna var egentligen något för tighta, men jag hoppas på att de kommer sitta perfekt när min lösa hud på magen har dragit ihop sig lite bättre. Kul också att jag fick till en spontanträff med kompisen! Och en kaffe latte hann jag också med.


Så min dag på stan blev bra i alla fall trots ändrade planer. Och min promenaddistans blev helt ok för dagen. Jag mätte inte de promenader som jag gick till och från olika butiker och ställen på stan utan mätte promenaderna till och från stationen samt på perrongen. Jag fick nämligen vänta på tåget hem i nästan 25 minuter och då passade jag på att perrongpromenera.

Dagens promenad i siffror:
Sträcka: 9,13 kilometer
Tid: 1:25:00 timme
Hastighet: 9,26 minuter/kilometer

Och snart blir det lite mer vardagsmotion för jag och Wilmer ska åka och veckohandla mat.

4 kommentarer:

 1. Låter som en härlig dag, Karin! Jag fick en rejäl sovmorgon på min rosa dag, det var helt underbart! Dock blev det ingen shopping som jag planerat, så den godbiten får bi av idag istället :)

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas shoppingen idag blir lyckad!

   Trevlig helg på dig med!

   Radera
 2. Oj, du är ju makalös på att promenera du! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju så skönt att promenera! Ska ut på en runda nu precis.

   Radera