måndagen den 20:e februari 2012

Torkade Äppelbitar

Jag har fått smak för ett för mig nytt tillbehör till frukostar och andra maträtter: Renée Voltaires Torkade Äppelbitar, som är goda och krispiga. Och de går att använda till så mycket.

Jag har hittills testat dem till gröt, på müslin och till kesella och annan frukt. Man kan även strö dem över en sallad eller ha dem på grytan. De är så pass goda och krispiga att de fungerar bra också att äta som de är. Om man vill ha ett nyttigt snacks i TV-soffan är dessa äppelbitar ett perfekt alternativ!

Innehållet i påsen är bara äpple - och inget annat. Naturligt, enkelt, men så gott! Att bara äta dessa äppelbitar mättar inte så mycket eftersom de knappt innehåller några kalorier. Så behöver man ett ordentligt mellanmål ska man se dessa som ett tillbehör.

Jag åt dem i morse tillsammans med banan, kesella och kanel. Perfekt som en liten frukost innan jag ska träna!

Förslag på hur du kan äta dessa Torkade Äppelbitar:

Bananskivor, Lätt Kesella, Torkade Äppelbitar och kanel
Havregrynsgröt med rivet färskt äpple, Torkade Äppelbitar och kanel.

3 kommentarer:

  1. Gott! Härligt med dina många idéer hur man äta dessa godingar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns säkert ännu fler sätt att äta dessa på. Men några har jag kommit på i alla fall!

      Radera
  2. Åh, så gott med torkade äpplen!

    SvaraRadera