fredag 24 februari 2012

Vilodag med kaffestart


Idag kommer jag vila från träning då jag har fullt upp med en massa andra aktiviteter. Det kommer bli en heldag på stan, vilket innebär att jag i alla fall kommer få en hel del promenader som motion. Till och från stationen och runt omkring på stan kommer säkert ge mig någon mils promenerande idag.


Jag sitter just nu och dricker en kopp Fitness Caffé. Detta italienska kaffe sägs ha lite extra hälsogörande effekt än vanligt kaffe och innehåller en hög dos antioxidanter. Det smakar lite annorlunda mot vanligt kaffe, nästan som en blandning av kaffe och te.

Fitness Caffè® hjälper till att:
 • stärka kroppens cellskydd och bidra till en god hälsa
 • stimulera ämnesomsättning och förbränning
 • höja energinivån
 • höja effekten vid viktnedgång
Oavsett om kaffet har dessa hälsoeffekter så dricker jag det för att det ger mig en bra kickstart på dagen och för att det är gott.

Nu ser jag fram emot en rolig dag på stan med besök på mitt gamla jobb, lunch med en kompis, fika med några andra träningsbloggare och några ärenden däremellan. Ha en fin fredag!!!

6 kommentarer:

 1. Känns lite löjligt med fitnesskaffe, kaffe som kaffe =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om det är någon skillnad på hälsofördelarna på detta kaffe och vanligt kaffe så är de nog väldigt små. Jag drack kaffet mest för att det var det godaste kaffet vi hade hemma.

   Radera
 2. Jag skulle precis fråga om det var gott... Låter läskigted blandning te/kaffe, men om du säger att det är gott så :)
  Själv körde jag spinning/core/bodypump igår och dagens pass blev inställt. Ska ge mig ut i morgon istället. Var för trött idag helt enkelt. Man e ju inte direkt 20 längre. Fast, å andra sidan är jag piggare än mina killar haha.

  Sv: största tacket och stor kram och önskan om en härlig helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag får välja mellan vanligt kaffe och Fitness Kaffe smakmässigt så vinner det vanliga kaffet. Men vi hade inte det hemma i morse så det fick bli Fitness Kaffe. Och det är absolut drickbart!

   Jag tycker du verkar hur hurtig som helst som tränar så mycket! Heja dig och lycka till imorgon med löpningen!

   Ha en härlig helg du med!

   Radera
 3. Åh vad skönt med vilodag! Själv har jag jobbat sent och länge men är nu färdig med allt vad jobb och planering heter. Kommer somna tidigt, tur det inte var Melodifestivalen & Danny idag, utan imorgon! ...

  Hoppas dagen blev som du önskade, Karin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sov gott, Malin-Charlotta! Ja, min dag har varit mycket bra, tack! Kram

   Radera