torsdag 16 februari 2012

Yogamorgonstund har guld i mund

Poweryoga med tända ljus.
Jag gav mig och min kropp en skön start på denna dag i form av en timmes poweryoga. Det var fortfarande mörkt ute när jag inledde yogapasset. Jag tände ljus och gjorde det mysigt i min "yogastudio". Under passets gång hann det ljusna ute och i rummet.

Skönt att ta en hel timme till yogan. Det var välbehövligt! När man lägger lite längre tid till yogan hinner man komma in i yogaflowet bättre och träningen blir mer effektiv. Som vanligt fick jag dock avbryta några gånger för pyssel med bebis. Men jag kände ändå att jag fick ut det jag ville av yogapasset: en stund för mig själv med fokus på styrka, smidighet och balans.

Jag är helt klart en morgonyoga person. Underbart att ge sig själv den starten på dagen! Brukar du yoga? Vilken tid på dygnet gör du det helst?

2 kommentarer:

 1. Mysigt! Jag yogar så fort tvillingarna sover samtidigt, oftast mitt på dagen :)

  Stort tack för dina peppande kommentarer på bloggen. De värmer <3

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bäst är ju att passa på när barnen sover. Bra gjort av dig att lyckas med din yoga som har två bebisar! Kram

   Radera