onsdag 28 mars 2012

Fikadate med Löpning & Livet och lite shopping

Ett mulet Djurgårn
Jag och Wilmer gick hemifrån vid åtta i morse, promenerade till stationen, tog tåget in till stan, gick genom stan till Djurgården, promenerade där en vända innan vi gick tillbaka in till stan. 

Djurgården är verkligen en underbar plats! Även fast jag har fina promenadstråk på hemmaplan, med mycket natur, skog och vatten, är det något alldeles speciellt att komma ut till Djurgårn. Det ligger så nära stan och ändå är det en sådan skillnad att gå där jämfört med inne i city.

Under förmiddagens powerwalk där njöt jag av fågelkvitter och knoppar på träd och buskar. Än så länge är Djurgårn ganska färglöst, men snart kommer det spraka av färger där. Då är jag garanterat tillbaka för en ny (längre) runda där!

Löpning&Livet i egen hög person!
Inne i stan mötte vi upp med Andréa - Löpning&LivetWayne's Coffee. Vi skulle egentligen ha varit ett gäng på fem träningsbloggande mammor på fikadaten, men på grund av magsjuka, parkeringsproblem och glömska blev det bara jag och Andréa. Inte så bara i och för sig för vi hade väldigt trevligt.

Vi pratade barn, träning, hus och lägenhet under vår fikadate. Sedan var hon tvungen att skynda vidare till jobbet.

Jag och Wilmer fortsatte på egen hand med en liten shoppingrunda. Jag spanade in träningskläder och handlade badkläder till oss båda. För på måndag börjar Wilmer på babysim. Ska bli spännande att se vad han tycker om det!

Promenaderna till och från hemmet och tåget och den runda jag gick i stan till Djurgården och runt där landade i ett gäng kilometer. Skönt så, för något mer kommer jag inte träna idag. Eller jo, antagligen gör jag några plankor i eftermiddag för att hålla i gång coremusklerna. Men 13 kilometers raskt promenerande tycker jag annars är helt ok motion.

Dagens promenad i siffror:
Sträcka: 13,02 kilometer
Tid: 2:03:37 timmar
Hastighet: 9,30 minuter/kilometer

7 kommentarer:

 1. Åh snygg baddräkt! Har också kikat på den, men vet inte om jag skulle känna mig tusen bekväm i den. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Testa! Du skulle säkert vara jätte fin i den!

   Radera
 2. Tack för idag! Och vilka fina badkläder!

  SvaraRadera
 3. Lyxig dag, sååååå mysigt med babysim, hoppas han gillar det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas (och tror) jag också att han kommer! :-)

   Radera
 4. SV: Ja visst är det underbart, dagens höjdpunkt skulle jag vilja påstå :) Det genererar dessutom massor av energi resten utav dagen. Morgonlöpning/ powerwalk är verkligen något att rekommendera till dem som inte provat på detta:)

  SvaraRadera