måndag 12 mars 2012

Hallonsmoothie

Jag mixar till smoothies alldeles för sällan. När jag väl gör det tänker jag alltid: "Åh, vad gott och smidigt! Det här måste jag göra oftare". Men så glömmer jag bort det av någon anledning och det dröjer tills nästa gång jag gör en smoothie.

Idag gjorde jag i alla fall en hallonsmoothie till frukost. Jag ville äta/dricka någonting snabbt som inte innehöll för mycket eftersom jag om en stund kommer äta smörgås av nybakat bröd på Öppna Förskolan då jag ska dit på baby massage med Wilmer.

Jag mixade mild naturell lättyoghurt med ett par matskedar lättkesella, några hallon och lite raw mesquite och vaniljpulver. Mums och slurp sade det bara. Så gott var det! Nu ska jag ut i det underbara, soliga vädret för en längre promenad till baby massagen. Sedan är planen att barnvagnsjogga efter massagen. Vill vara ute så mycket som möjligt idag när solen skiner!

Ha en bra måndag!

8 kommentarer:

 1. Hahaha, samma här! Varje gång också. Det slår aldrig fel!

  SvaraRadera
 2. Mmmm... älskar smoothie, och det går ju att variera i en oändlighet. Men är en periodare tror jag, nu var det ett litet tag sedan...

  SvaraRadera
 3. En sån skulle jag inte tacka nej till:)

  SvaraRadera
 4. Smoothie är jättegott! Jag brukar ha kokosmjölk i min .. jättegott med hallon & proteinpulver med chokladsmak!!
  = )

  SvaraRadera
 5. haha vad lustigt, jag skrev precis om smoothie sedan gick jag in och såg detta ;D tummen upp för smoohies :)

  SvaraRadera
 6. Ännu en produkt som jag blir sugen på att testa. Mums!

  SvaraRadera