onsdag 21 mars 2012

Lunch i solen

Efter en produktiv förmiddag med joggning, ärenden i centrum, tvätt, städning av huset och matlåde-matlagning unnade jag mig lunchen ute i trädgården. I solen! Där blev jag sedan sittandes en stund och njöt av det vackra vädret. Jag drack kaffe, läste och bara njöt av att få sitta i solen.

Wilmer njöt på sitt sätt i vagnen, först kollade han på himlen och sedan passade han på att ta sin eftermiddags-tupplur. Han sover förresten fortfarande. Jag har gått in och sitter med altandörren öppen och honom utanför i vagnen. Jag njuter av att känna den ljumma luften och höra fågelkvittret utanför. Det är verkligen vår nu!

Att sitta ute för att njuta och vara lat, som jag har gjort idag, känns alltid extra bra när man har hunnit med att få mycket gjort tidigare på dagen!

Min lunch bestod av rester från gårdagens pastasallad med skinka och kidneybönor (den räckte längre än till 4-5 portioner kan jag säga) och ugnsrostad morot, palsternacka, rödbeta, gul lök och aubergine som jag gjorde idag. Detta toppades med pumpafrön. En mycket god lunch! Och mättande!

10 kommentarer:

 1. Nu är det som bäst att vara mammaledig :) Fågelkvitter och vårsol, kaffe eller lunch ute. Härligt!!
  Vilken underbar dag det har varit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag njuter i fulla drag av att vara mammaledig och speciellt nu!

   Radera
 2. Underbart! Det är så skönt att känna värme i luften & en sol som steker. Skönt att kunna slappa lite - det är du värd! :)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, slappande i solen är inte du skam! Det gäller att njuta när man kan! Kram

   Radera
 3. Åh, vår! Hoppas du njuter av vädret. Jag hoppas på att få en stund att traska ut på lunchen idag för att suga upp lite sol.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att du passar på att njuta de stunder du kan!

   Radera
 4. Nu är det härligt med mammaledighet! Hoppas du får en toppendag idag med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar som att även denna dag blir bra! Lite molnigt på förmiddagen, men nu börjar solen titta fram alltmer!

   Radera
 5. Vad underbart med utomhuslunch :). Hoppas verkligen våren är här nu för att stanna!

  SvaraRadera