onsdag 7 mars 2012

Nya promenadstråk med bästa vännen

Jag och lillkillen har just kommit hem efter att ha spenderat några timmar med kompisen Linda och hennes son. De bor en bit bort och har nyligen flyttat dit så det var första gången jag fick se området de bor i. Det var kul att promenera någon annanstans än hemma för en gångs skull och självklart var det kul att träffa dem!

Vi höll oss utomhus hela tiden eftersom de är lite förkylda och vi vill undvika att bli smittade. Promenaden gick i områdena kring Minneberg, Alvik och Äppelviken. Jätte fint vid vattnet! Solen sken hela tiden även om det var ganska kyligt av blåsten. Men vi gick oss varma!

Vägarna där kring vattnet gick bitvis i riktigt backig terräng. Vi fick kämpa oss upp och ned i backar och trappor. Svårast var i de backar som fortfarande var helt isiga. Vi klarade oss från att ramla och fick istället lite extra träning som bonus när vi parerade med vagnarna i terrängen.


Tur att trapporna hade barnvagnsramp i alla fall. Annars vet jag inte hur vi hade lyckats... Vi tog en kaffe och satt vid vattnet i Alvik. Väldigt härligt och mysigt! Det blev en fin dag med trevligt sällskap.

3 kommentarer:

 1. Vad underbart det är med vänskap!

  SvaraRadera
 2. Vackra bilder & vilken härlig stund du fick med din vän.

  Tack för kommentaren på min blogg :)

  Kram!

  P.S. Nej - jag har inte testat Tabata, men det låter grymt för just hemmaträning. D.S.

  SvaraRadera