måndag 12 mars 2012

Nyklippt och nywalkad

Har just kommit hem från frisören: nyklippt och nywalkad. Skönt att känna sig fräsch i håret igen! Mina toppar var rejält slitna och behövde verkligen klippas. Nu har jag en uppklippt frisyr igen, som går att visa upp utan tofs. Tyvärr kan jag inte ha utsläppt så ofta eftersom jag har en liten bebis som gärna drar i mitt hår med sina hårda nypor.

Promenaden till och från frisören plussade på dagens promenadkonto. Med de fem kilometerna jag gick i morse har jag totalt gått elva kilometer idag. Och joggat tio. Det får jag vara nöjd med!

Dagens promenad nummer 2 i siffror:
Sträcka: 5,87 kilometer
Tid: 54:22 minuter
Hastighet: 9,16 minuter/kilometer 

14 kommentarer:

 1. Hej! Fint håret blev :) Duktig träningsdag, ska själv ut på en joggingtur snart. Känner att jag behöver friskluft efter en heldag inomhus. Så himla skönt väder idag, nästan så att man kan springa med trekvartstights på sig. Ha en trevlig kväll! Carolina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst har vi underbart väder nu! Hoppas springturen var skön!

   Radera
 2. Åh, visst är det härligt med ny klippt hår! Imorgon är det min tur! Har övervunnit min frisör skräck genom att hitta en fantastisk kreativ och duktig kvinna.
  Det kan sluta hur som helst :) ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande! Du kommer säkert bli jätte fin!

   Radera
 3. Låter super juh! Skönt att klippa sig också. :)

  SvaraRadera
 4. Ruggigt bra jobbat!
  Jag behöver oxå klippa mig, känslan efter är ju så go!

  SvaraRadera
 5. Fint, vilken härlig träningsdag!

  SvaraRadera
 6. Vad fin du är i håret! Jag saknar tiden som mammaledig, de härliga långpromenaderna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag förstår att du gör det. Kommer också sakna detta sedan när jag börjar jobba igen.

   Radera
 7. Låter toppen, härligt med uppfräschning:)

  SvaraRadera
 8. Snyggt Karin! Låter som en härlig dag :)

  SvaraRadera
 9. Fin du blev i håret! Skönt att vår-förnya sig lite. Själv blev jag blondin i förrgår, var många år sen jag var så ljus så jag undrar fortfarande vem jag ser i spegeln. Tar ju ett tag innan man vant sig .. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande att du har förnyat dig så pass mycket!

   Radera