torsdag 1 mars 2012

Tävling: Vinn Ellen tights från Röhnisch

Ni som brukar läsa min blogg vet att jag gillar Röhnisch nya Ellen Tights för löpning skarpt. Jag kommer nu tävla ut ett par av dessa tights till en lycklig vinnare!


Ellen Tights smiter åt skönt, har en bra passform och är väldigt snygga med sina sportiga pipings. Jag tycker att de fungerar lika bra till löpning som till spinning, styrketräning, hopp och studs. Här och här kan du se när jag har använt dem när jag tränar.

Detta behöver du göra för att vara med och tävla:
 • Gilla RöhnischFacebook (om du inte redan gör det)
 • Svara på frågan: Vilket material är Röhnisch Ellen Tights gjorda av?
Maila svaret på frågan till mig på svekarin (a) gmail (punkt) com. Skriv "Ellen Tights" i ämnesraden. Jag behöver ditt svar senast söndagen den 4 mars 23.59. På måndagen dagen därpå kommer jag dra en vinnare. Glöm inte att skriva vilken färg och storlek du vill ha på tightsen samt din adress i mailet. Här ser du vilka färger och storlekar du har att välja på.


Stort lycka till!

6 kommentarer:

 1. Verkligen ursnygga, nu håller jag tummarna!

  SvaraRadera
 2. Fan vad snygga! =) Jag tävlar!

  SvaraRadera
 3. Nu är jag också med och tävlar, håller tummarna för fullt! :)

  SvaraRadera
 4. Kul med tävling! Jag provar att vara med även om jag aldrig vunnit något. Men någongång ska vara den första!

  SvaraRadera
 5. Jättesnygga !! Jag är med och tävlar ..

  = )

  SvaraRadera
 6. Jättesnygga! Klart man är med och tävlar. Håller tummarna! :-)

  SvaraRadera