lördag 10 mars 2012

Yoga och AXA Havre Flakes

Jag startade dagen med poweryoga på min yogamatta. 40 minuters skön och välgörande yoga blev det.

Efter yogan smakade det gott med frukost. Jag testade idag AXA's nya Havre Flakes för första gången. Denna flinga är krispig och gjord på nordisk havre. Den är gjord på 84% fullkorn och innehåller 9% fibrer. En fiberrik flinga med andra ord. Havreflingan innehåller också förhållandevis stor andel vitaminer, mineraler och protein.

Jag tyckte den var god och gillade speciellt krispigheten. Jag åt den med mild naturell lättyoghurt. Nästa gång kommer jag även ta med bär eller frukt i tallriken. Kändes som att det saknades denna gång.

Om du blir lika stark och smidig som Angelica Bengtsson av att äta denna havreflinga låter jag dock vara osagt... Men en bra start på dagen ger den!


AXA har även andra trevliga nyheter. För några dagar sedan skrev jag om deras nya Func Supermüsli. Också dessa müslisorter ger en bra start på dagen eller fungerar super som mellanmål.

Nyheter från AXA

4 kommentarer:

 1. Godmorgon! Ser goda ut, ska testa dom. Jag äter annars flingor och müsli från Pauins produkter. Dom har lågt GI och lite socker samt mycket fibrer. Har du testat? Ha en fin dag, kram Carolina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har testat Paulun´s müsli, men inte flingorna. Gillar också hans produkter!
   Kram

   Radera
 2. Ser gott ut:) Hoppas du har en fin lördag!

  SvaraRadera