torsdag 26 april 2012

Årets Hälso- och träningsblogg som kategori i Blog Awards 2012

För första gången väljer Vecko-Revyn att ha med kategorin Årets Hälso- och träningsblogg i årets upplaga av Blog Awards. Med tanke på hur många bra hälso- och träningsbloggar det finns kan jag i och för sig tycka att det är konstigt att de inte har tagit med denna kategori förrän nu. Men bättre sent än aldrig!

Förutom hälso- och träningsblogg finns det ett gäng fler kategorier av bloggar att rösta på. Gå in här och rösta på dina favoritbloggar! Du behöver inte rösta i alla kategorier, men i kategorin Hälsa och Träning tycker jag att du ska rösta. Det har jag gjort!

3 kommentarer:

 1. Karin här har jag nu röstat på dej!! Har sagt det förut, säjer det igen; Du skulle göra en liten bok att dela ut på BVC och MVC till alla unga mammor! Önskar du hade funnits på "min tid" för sådär 18 år sedan!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gullig du är! Vi får hoppas att många unga mammor läser min blogg så de får bättre vetskap än du fick på din tid. Ha en fin dag!

   Radera
 2. Nu har jag varit och röstat också. Bra tips!
  Och du får som sagt var höra av dig om du blir gravid igen :) Gulliga du!

  SvaraRadera