fredag 20 april 2012

Blogger Boot Camp

I helgen är det dags för Blogger Boot Camp 2012. Jag har varit med de två senaste åren och haft hur kul som helst båda gångerna. För er som inte har varit på Blogger Boot Camp - en träningshelg för och av träningsbloggare (och bloggläsare) - kan jag varmt rekommendera detta event!

I år har jag valt att avstå även om jag var sugen på att anmäla mig. Eftersom jag fortfarande helammar skulle det bli lite krångligt att få till det en hel helg. Dessutom är min man ledig i helgen, vilket han bara är varannan helg. För mig är familjen så pass viktig att jag hellre prioriterar tid med dem, speciellt när jag vet att detta är en helg vi har möjlighet att vara tillsammans allihop.

Även om jag är nöjd med mitt beslut att inte vara med i årets Blogger Boot Camp kan jag inte låta bli att vara lite avundsjuk på er som ska dit. Ni kommer säkert få grymma träningsupplevelser och ha en härlig helg tillsammans!

Här kommer lite bilder från Blogger Boot Camp 2010 och 2011. Klicka här om du vill hitta inläggen om mina tidigare BBC-upplevelser.

2010:
Hela gänget 2010
Vi dansar afro
Leker krigare med Sofy och Miranda inför bootcamp-passet utomhus
Ett galet jobbigt och roligt bootcamp-pass
2011: 


På förra årets Blogger Boot Camp var jag gravid i andra månaden. Det syntes nog inte alls, men jag tränade lite mer försiktigt än jag hade gjort i normala fall.


12 kommentarer:

 1. Skulle varit jätte kul att vara med, nästa år kanske. När grabbarna är lite större.
  Trevlig helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att vi ses där nästa år då! Trevlig helg på dej med!

   Radera
 2. Jag var anmäld och ville verkligen gå men har fått förhinder. Så himla typiskt! Får bli år istället. Suck vilken besvikelse.
  Hoppas du får en bra helg med familjen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stackare, vad synd! Ha en bra helg du med!

   Radera
 3. Jag hade också velat gått, men det är lite långt och lite dumt i tiden för mig. Men det kommer förhoppningsvis fler tillfällen! Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart det kommer fler tillfällen! Trevlig helg!

   Radera
 4. Åh... det här hade jag velat vara med om! Vilken helg! Fasiken att det ska vara vatten emellan...

  SvaraRadera
 5. Tack =)
  De här låter ju hur kul som helst. Har jag aldrig hört talas om tidigare.

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder! Kul grej, men mina helger räcker verkligen inte till så jag hinner inte med sånt.
  Ser väldigt kul ut dock!
  Och tack fina du - ha en fantastisk helg nu. Utan Blogger Boot Camp. Kommer flera år ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan inte hinna allt. Trevlig helg på dig med!

   Radera
 7. Synd att du inte är med i år, men kanske vi kan vara med nästa? Jag leder bara mitt eget pass & kan inte va med på resten eftersom Jonas är bortrest, men siktar in mig på 2013 istället.

  Trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får sikta in oss på 2013 istället. Lycka till imorgon på yogan! Kommer säkert gå jätte bra!
   Kram

   Radera