måndag 16 april 2012

Förberedelser för morgondagens träningspass

Imorgon står ett styrkepass för ben och rumpa på schemat. Jag vill då kunna göra mina utfall och knäböj med lite tyngd på axlarna. När jag senast efterlyste tips på vad jag skulle kunna ha som vikt fick jag smarta förslag av Elenor och Kalle att använda mig av någon typ av säck fylld med tyngder. En slags bulgarian bag.

Jag har hittat två gympapåsar som jag tänkte fylla med något tungt. Men jag vet inte riktigt vad. Böcker, mjölkpaket och stenar känns för hårt. Jag behöver något som är mjukt och samtidigt tungt och någon sand har jag inte tyvärr. Förslag mottages gärna! Har någon av er förslag på vad jag kan fylla mina säckar med?

11 kommentarer:

 1. Promenad till närmaste sandlåda kanske? Annars har ja ingen bra ide tyvärr. Hoppas de löser sig:)

  SvaraRadera
 2. Hm, intressant. Typ mjöl?

  SvaraRadera
 3. Oj, ingen aning, jag tänkte typ vatten? I andra påsar, men risk för läckage såklart. Du får investera i kettlebells att ha hemma!

  SvaraRadera
 4. Sand, mjöl eller storpack med välling (obruten förpackning)?

  Kör hårt! :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Socker :) Eller köp massa mjöl eller något.
  Jag skulle kanske också köpa några kettlebells faktiskt.

  SvaraRadera
 6. massa ris i en påse,om man nu har så mycket hemma.. alternativt om du har vetekuddar, skulle nog också kunna funka:)

  SvaraRadera
 7. Kettlebell så klart ;) Kör hårt imorgon!

  SvaraRadera
 8. Vattenflaskor är smidiga och lätta att variera, men metall och sten/grus har högre densitet. Om du har hantlar med löstagbara vikter kan du plocka loss dem och lägga i. Själv har jag hittat ett massivt metallrör på typ 10 kg, asbra, men kanske inte så lätta att få tag i ;) Lycka till!

  SvaraRadera
 9. Tack för alla era smarta tips! Jag tänkte ta mig en promenad till närmaste lekplats och se om jag hittar sand där. Har inte så mycket mjöl, ris och socker hemma. Men lösa viktplattor har jag så de kanske får åka med ner i min säck.

  SvaraRadera
 10. Jag brukar ha en ryggsäck som jag fyllt med div tyngder . håller kanske bättre och är skönare på ryggen . !??

  = )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smart! Det får jag testa nästa gång för nu har jag redan kört ett pass med min hemgjorda säck.

   Radera