tisdag 10 april 2012

Kycklingburgare thai style minus kolhydrater

Det fanns kvar en kycklingburgare, en ananasring och lite limeaioli från i söndags så dessa åt jag av till middag ikväll. Eftersom jag till vardags drar ner på kolhydraterna på kvällen valde jag att äta min kycklingburgare thai style utan bröd och potatisklyftor den här gången. Istället för bröd använde jag cosmopolitansallad att greppa burgaren med. Istället för potatisklyftor åt jag en side salade med gurka, tomat, morot, sallad, soltorkade tomater, avokado och pumpafrön.

Har svårt att välja vilken av måltiderna som var godast - den med kolhydrater eller den utan. De var båda goda och jag kan konstatera att ibland vill man ha kolhydrater, ibland vill man det inte.

9 kommentarer:

 1. Gott! Jag äter inte heller kolhydrater. Alls typ. Men när jag gick från jobbet åtta och inte hunnit äta lunch kändes sushi på vägen hem ganska välförtjänt. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, du måste ha varit väldigt hungrig då! Hoppas att du inte hoppar över lunchen alltför ofta!

   Radera
 2. Det är faktiskt mycket godare att äta med salladsbröd (råkade jag skriva... salladsblad haha). Krispigare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha, smart att kalla det för salladsbröd! Ja, visst är det krispigare!

   Radera
 3. Ser riktigt gott ut. Jag brukar göra liknande burgare med egentillverkade kycklingfärsburgare, avokadoröra och romansallad. Anser att bröd till hamburgare är överflödigt då det tar bort mycket utav de fantastiska smakerna:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mums, låter gott! Håller med att brödet är ganska överflödigt.

   Radera
 4. Ser gott ut, sparar receptet! Hoppas allt är väl med dig! Kram!

  SvaraRadera