fredag 27 april 2012

Lunch från frysen

En sådan här dag som idag när jag och Wilmer är ute och flänger större delen av dagen och bara hemma en stund för ett lunchstopp är det perfekt att ha matlådor färdiga i frysen. Jag brukar alltid se till att vi har ett gäng redo i frysen för stunder som dessa och för att min man ska kunna ha med sig lunch till jobbet.

Idag åt jag en bit laxpaj som fanns kvar i frysen till lunch. Med grönsaker kvar från gårdagens lunch, fetaost, pumpafrön och Effektknäcke blev detta en snabb, god och nyttig lunch. Det var allt jag hann skriva för nu ska vi iväg igen! =)

Receptet på den proteinrika spenat- och laxpajen hittar du här.

3 kommentarer:

  1. Håller sakta men säkert på att "lära" mig äta uppvärmd mat. Det är ju så bekvämt... Vissa saker går fortfarande inte alls, bl.a potatis och pasta.
    Tur att man får mat på jobbet, så det där med matlådor behöver jag inte tänka på!

    SvaraRadera
  2. Visst är det?! Pedagogisk måltid kallas det... Å eftersom vi har världens bästa kock hos oss så är det verkligen guld värt!!!

    SvaraRadera