lördag 28 april 2012

Vårtecken


Idag har jag spenderat mycket tid i trädgården. Jag har njutit av den varma solen och av flera vårtecken som nu syns på vår tomt. Många av de lökar vi planterade i höstas har nu blommat upp i olika fina färger och på tomtgränsen finns det nu mängder av vitsippor. Ett annat mindre trevligt vårtecken är den kopparsnok som tydligen har bosatt sig hos oss. Vi såg den härom dagen och idag låg den och gottade sig i solen medan jag var ute.


Vad har jag gjort ute på trädgården idag då? Jag har bland annat planterat kryddfröer i en av våra odlingslådor. Förhoppningsvis kommer det komma upp timjan, dill, persilja och gräslök där framöver. Det ska bli härligt att kunna njuta av egenodlade kryddor i maten! Och så har jag hunnit med att bara sitta i solen och njuta också!

Om du vill läsa mer om dagens plantering; kolla här.

3 kommentarer: