söndag 20 maj 2012

Apotekets Apoliva sololjor

Nytt strandkit från Apoliva
När man vistas utomhus under soliga dagar som idag bör man smörja in sig med solcrème eller sololja innan man går ut. Jag brukar vara väldigt dålig på det normalt sett. Tänker att solen är väl inte så stark här i kalla Sverige. Men det är den! Och speciellt nu när vi svenskar har en blek hud efter en lång vinter är det viktigt att preparera den med en crème eller olja för att undvika att bli bränd.

I morse visste jag att jag skulle vara utomhus mycket idag och jag visste att solen skulle skina mycket så jag var duktig och sprayade på sololja innan jag gick ut. Jag testade Apotekets nyhet Apoliva sololja med solskyddsfaktor 15 (finns även med solskyddsfaktor 6 och 30). Den sjönk in snabbt i huden och kändes inte kladdig alls, vilket jag annars tycker brukar vara problemet med sololjor.

Efter en lång dag ute i solen med promenad och trädgårdshäng smörjde jag in mig med Apolivas Aftersun Shimmering crème. Huden blev verkligen len och snyggt skimrande av den! Jag gillade också den somriga doften av kokos.


Här kommer lite info om sololjorna och aftersun crèmen som finns till försäljning på Apoteket från maj månad:

Min somriga outfit idag. Foppatofflor i trädgården (ej på promenaden)!
Apoliva Sololja SPF 6/15/30
 • är en klar olja som ger huden en silkeslen känsla och skyddar mot solens skadliga UV-strålar.
 • är mycket vattenresistens, går snabbt in i huden och är lätt att applicera över hela kroppen tack vare den praktiska sprayflaskan.
 • innehåller vårdande vitamin E och ger din hud en underbar doft av sommar och kokos.
 • Förpackning: 150 ml flaska med sprayfunktion
 • Pris: 125/145/165 kr
Apoliva Aftersun Shimmering 
 • är en exklusiv aftersun-lotion som gör huden silkeslen och skimrande efter en dag på stranden.
 • ger skön svalka och maximal återfuktning för att bevara hudens naturliga elasticitet.
 • innehåller vårdande bisabolol och vitamin E samt mjukgörande sheaolja.
 • doftar underbart av sommar och kokos.
 • Förpackning: 150 ml tub
 • Pris: 99 kr

7 kommentarer:

 1. Bra tips, jag brukar alltid "glömma" bort att smörja in mig och sedan får jag alltid sota för det i slutändan. Dock kom jag i håg det i dag så nu ser jag inte ut som en kräfta, vilket är en ganska vanligt att jag gör i början av sommaren :-p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är precis likadan och "glömmer" ofta att smörja in mig. Det gjorde jag senast för ett par veckor sedan nr det var soligt och jag var ute hela dagen. Men då blev jag också illröd och flagnade bort det solbrända strax efteråt. Bättre då att smörja in sig!

   Bra att du gjorde det idag!

   Radera
 2. Jag måste ha solkräm på sommaren, den där lät som bra tips!

  SvaraRadera
 3. Bra tips! Den låter väldigt behaglig, måste testa!
  Kram och ha en bra dag i solen!

  SvaraRadera
 4. Är detta produkter som du har fått eller köpt? Du gör mycket reklam för olika grejer i din blogg men det är sällan det framgår hur du har fått produkterna. Skriver du om samtliga produkter som du får eller bara de du tycker är värda att rekommendera? Bara nyfiken...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just dessa produkter har jag fått. Jag har kategoriserat inlägget med produkttest för att det ska framgå. Jag skriver endast om produkter som jag vill rekommendera (alternativt varna för), produkter som har med träning, kost och/eller hälsa att göra och som jag tror är intressanta för mina läsare att läsa om. Ibland har jag köpt produkterna själv och ibland har jag fått dem. Om jag får en produkt som inte faller in under någon av kriterierna ovan skriver jag inte om den produkten.

   Helt ok att du är nyfiken och jag kan tänka mig att fler undrar så bra att du tar upp frågan!

   Ha en bra dag!

   Radera