tisdag 1 maj 2012

Ärmlös promenad


Tänk vilken värme vi har fått! Jag har varit ute så mycket jag har kunnat idag. När jag promenerade på eftermiddagen kunde jag göra det i bara linnet. Helt underbart!

Dagens promenad i siffror:
Sträcka: 7,62 kilometer
Tid: 1:13:08 timme
Hastighet: 9,36 minuter/kilometer

Vi tog även en liten promenadrunda i området nu på kvällen. Också då kunde jag gå med bara armar. Klockan är nu över 19 och solen värmer fortfarande. Helt fantastiskt!

11 kommentarer:

 1. Visst e det underbart med solen och värmen. Har också varit ute mycket idag. Jag brukar också köra mina träningspass ute under sommaren. Man vill ju vara ute så mycket som möjligt och man får liksom extra energi utomhus. Ha det gott / Carolina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar också vara ute så mycket som det går på sommaren. Så ljuvligt med all solenergi! Ha det fint du med!

   Radera
 2. Visst har det varit alldeles underbart idag, härligt.

  SvaraRadera
 3. Låter som du haft en underbar valborgshelg! Själv har jag njutit av solen genom fönstret... ;0)

  SvaraRadera
 4. Härligt vårigt! Jag är lite larvig av mig (och vågar aldrig ta av mig till kortärmat tidigt). Tror det beror på att jag inte tror att det kan vara så varmt och skönt som det var här också idag. Är man norrlännning så förväntar man sig lite kyliga vindar åtminstone ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man ska ju svettas in våren så du gör säkert rätt! Jag har så svårt att låta bli när solen värmer så. Idag har jag kjol och linne på mig och fryser inte! =)

   Radera
 5. Underbart! Det är så härligt nu!

  SvaraRadera
 6. Godmorgon!Du skrev om nåt som var bra mot förkylningar för ett tag sen, vad hette det och vart kan man köpa det? Jag har en envis förkylning som har hållt på nu under ett par veckor efter min dunderförkylning. Vill bli av med den. Des sabbar min träning totalt och jag får panik. Har varit ute och gått raska promenader allafall, men vågar inget annat som får upp pulsen för mycket. Vad har du för råd om man är sådär småförkyld?
  Ha en fin dag! Carolina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jobbigt att du inte blir av med förkylningen!
   Jag tar en matsked av Holistics SuperVitalis varje morgon. Läs mer om den här: http://fitnessochhalsa.blogspot.se/2012/04/holistic-supervitalis.html. Hoppas att det kan hjälpa dig att bli frisk. Annars rekommenderar jag mycket frukt, bär, ordentlig och näringsrik mat samt mängder av vatten. Vätska behövs!
   Krya på dig!

   Radera
 7. Vilken härlig helg/valborn ni haft .. är ju så gott med grillat!!
  Visst är det underbart att kunna vara barärmad!! Jag somnade dock en stund i solen igår ..ser inte kul ut idag ..;)
  Solen är ju SÅ stark nu när man inte har vant huden än.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sant. Man får vara försiktig i solen. =)

   Radera