tisdag 8 maj 2012

Återfuktande

När man är en person som tränar mycket händer det inte alltför sällan att det blir mer än en dusch om dagen. Igår var extrem i den bemärkelsen för när jag räknar efter duschade jag fem gånger och badade två gånger igår. Med träning, babysim och badtunnebad på samma dag blir det så.

Är egentligen inte så bra att tvätta sig och duscha så ofta, men när man måste göra det är det desto viktigare att smörja in sig efteråt. I alla fall har jag en benägenhet att få väldigt torr hud annars.

Min favorit är body butter av olika sorter från Body Shop. Med den cremen blir huden verkligen återfuktad och skön! Har du någon annan favorit!

6 kommentarer:

 1. BodyShops Butter är bäst! Själv använder jag doften WhiteMysk därifrån, hela sortimentet!!
  En annan favorit är Rapsodines Fuktighetskräm, svensk produkt gjord på rapsolja!
  En liten kostfråga; Hur laddar man bäst i kosten dagarna före ett långlopp? Tänker mej massa pasta, spenat, nötter, frukter och bär. Springer göteborgsvarvet på lördag och vill prestera mitt bästa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker du verkar vara inne på rätt spår. Innan långloppstävling är det viktigt att äta näringsrikt och allsidigt. Öka gärna ditt kolhydratsintag något. Många brukar tycka att det fungerar bra att ladda med en del pasta dagarna innan.

   Jag vill också tillägga att det brukar vara ganska individuellt hur man bäst laddar med kosten så man måste helt enkelt prova sig fram där.

   Stort lycka till på Göteborgsvarvet!

   Radera
 2. Oj det var rejält med bad o dusch :D

  Jag brukar köra på apotekets bad- o duscholja. Känns huden riktigt stram så kan jag gnida in mig direkt i duschen. Annars är det jättebra att ha i badet :)

  SvaraRadera
 3. Tycker också Bodyshops Bodybutter är kanon, gillar mest Olive till vardags då den doftar lite lagom .. Men de fruktiga är fräscha de med ..
  =)

  SvaraRadera