söndag 13 maj 2012

Dagens läsning i solen

Idag skiner solen och det ser härligt ut ute. Vi har inget fullspäckat schema idag utan bara några få punkter på to-do listan. Så min plan är att ta en stund i solen med min tidningshög. Som vanligt har jag ett gäng tidningar som jag inte har hunnit läsa.

ICA´s grillrecepthäfte - Jag gillar att kolla recept och inspireras av snygga matbilder. I det här häftet kan man hitta många bra tips på grillrecept. Ett av dem lagade jag igår till exempel (även om jag inte grillade).

Senaste MAMA tidningen - Det är alltid lika roligt och intressant att bläddra igenom denna tidning. Även om jag inte läser allt så finns det mycket matnyttigt att hitta i den som småbarnsförälder.

Gamla Blossom tidningar - Denna tidning är dessvärre nedlagd, men jag har fortfarande inte hunnit läsa några av numren. Få se om jag lyckas idag!

8 kommentarer:

 1. Det gör du helt rätt i, Karin. Njut! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska jag! Hoppas att du också får en njutbar söndag!

   Radera
 2. Låter som en skön söndag!
  Kram och stort tack för fina ord!

  SvaraRadera
 3. Ja absolut, det är verkligen ett viktigt ämne att belysa. Man duger som man är oavsett kroppsform, bara man är frisk och trivs med sig själv:)

  Härligt med tidningsläsning i solen, den aktiviteten har jag också ägnat mig åt idag ;)

  SvaraRadera
 4. Låter som en härlig söndag!
  Har en hög tidningar jag med, som ligger brevid sängen. Misstänker att dom flesta inte kommer läsas förens på semestern. Känner dock inte alls lika stort behov av tidinigar längre, finns ju så många bloggar som inspirerar istället! =0)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med om att det finns många inspirerande bloggar som fyller det behovet!

   Radera
 5. Tack fina du, inte nöjd, borde ha kunnat fixat det bättre;(

  SvaraRadera