onsdagen den 16:e maj 2012

Drömcykeln

Våra cyklar
Att cykla kan både vara bra träning och bra vardagsmotion. När jag jobbade på mitt förra jobb, med kontor inne i stan som jag pendlade till, brukade jag ofta ta cykeln till tåget och ibland ända till jobbet. Cykling är en typisk smart aktivitet där man ofta kan förena transport med motion. Sådant gillar jag!

Just nu håller Postkodlotteriet en tävling på Facebook där man kan vinna sin egen drömcykel. De vill ge alla svenskar chansen att skänka nytt liv i alla de cyklar som slängs, säljs eller glöms bort. Tydligen säljs det över en halv miljon cyklar varje år i Sverige. Postkodlotteriet vill skänka nytt liv i några av dessa cyklar genom att låta vinnarna av denna Facebook-kampanj få sina cyklar förvandlade till sin egen personlighet.

Alla som vill kan vara med i tävlingen. Det enda som krävs är att man skickar in en bild på sin gamla cykel till Postkodlotteriets Facebooksida där man skriver en beskrivning av sin cykel och en kort motivering till varför man ska vinna.

Det är sedan svenskarna själva som utser 20 finalister och en jury bestående av bland andra Rickard Sjöberg utser fem vinnare av dessa. Vinnarna kommer få sina cyklar förvandlade av studenter från Beckmans och Forsberg tillsammans med cykelexperten Simona Bava.

Fram till den 14 juni pågår tävlingen. Gå in och tävla här. Jag hoppas att fler börja cykla i sommar i och med den här kampanjen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar