fredag 25 maj 2012

En underbar tid framför oss

Vi har en underbar tid framför oss. Och då syftar jag inte bara på årstiden och den ljuvliga sommartid som vi får njuta av de kommande månaderna. Det i sig är såklart underbart! Men för vår lilla familj väntar nu också en underbar tid då vi får vara tillsammans alla tre i nästan tre månader framöver.

Idag firar min man med sin första semesterdag. Om sex veckor tar jag semester och han blir föräldraledig och då har vi ytterligare lika många veckor kvar tillsammans innan jag börjar jobba.

Juni, juli och augusti 2012 kommer med stor sannolikhet bli de underbaraste månaderna hittills i mitt liv! Jag bara njuter!

Under vår ledighet tillsammans kommer vi bland annat njuta av vår trädgård. Just nu blommar det lilla äppelträdet och i slänten har en lökväxt kommit upp som jag inte vet namnet på.

5 kommentarer:

 1. Hej där!

  Jag har precis hittat till din blogg och jag måste bara lämna en kommentar - vad inspirerande du är! Verkar som att du står med båda fötterna på jorden och har riktigt sunda värderingar. Jag gick direkt in til VR's blog awards och nominerade dig när jag såg att du deltog :-)

  Ha en toppenfredag! Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria
   Vad roligt att du gillar min blogg! Tack för din röst!

   Ha en super bra dag du med! Kram

   Radera
 2. Åh vad härligt! Är bara lite avis ;) Kram till dig!

  SvaraRadera