söndag 20 maj 2012

Jag gick till stallet istället...

En sådan här varm och solig dag som vi har idag går inte att spendera inomhus, tycker jag. Inte om man inte måste i alla fall. Jag hade ingen lust att hänga i trädgården hela dagen så jag och Wilmer (maken jobbar idag) gav oss ut på en promenad tidigare idag. Vi gick till stallet istället.

Fyra kilometer från vårt hem finns det nämligen ett häststall. Jag brukar gå eller springa förbi det ganska ofta, men jag har aldrig varit i området runt omkring stallet. Nu har jag det. För det var där vi promenerade idag. Miljöerna kring stallet var väldigt fina och lantliga. Där fanns stora ängar och hagar. En del med hästar, en del med växter. Där fanns röda små stugor och större ladugårdar. Och där fanns många gamla äppelträd som stod i blom.

Skönt att benen har fått röra på sig lite idag för nu sitter jag i trädgården och latar mig mest.

Dagens promenad:
Sträcka: 10,22 kilometer
Tid: 1:36:59 timme
Hastighet: 9,30 minuter/kilometer

6 kommentarer:

 1. Härligt! Ungefär som här då. Ca 4 km till vårt stall också. Det är underbart att ha naturen och djur så nära knuten.

  SvaraRadera
 2. Vad härligt det ser ut! Och riktigt fint väder har ni också, här i Umeå har det varit mulet väder och lite regn till och från hela dagen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stackars er! Hoppas ni får del av vårt fina väder snart!

   Radera
 3. Så fint! Och mysigt med hästarna, jag saknar dem!

  SvaraRadera