måndag 21 maj 2012

Kycklingsallad med hummus

Jag älskar olika former av sallader och äter det året om. Men nu så här på sommaren smakar det särskilt bra med en sallad. Speciellt när man kan avnjuta den i sommarsolen!

Min lunchsallad idag blev kycklingfilé med hemgjord hummus, grönsaker i olika former och avokado. Ett par skivor knäckebröd med Bregott till det. Sällskapet, förutom mysig bebis, var senaste numret av Fitness Magazine.

Kaffet tar jag nu med mig i handen när jag tar barnvagnen och promenerar bort till simhallen för babysimning med Wilmer och hans kompisar.

6 kommentarer:

 1. Åh nu måste jag ta svängen förbi butiken efter jobbet;) ser gott och fräscht ut:)

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det härligt när det börjar vara "salladsväder" igen, i alla fall jag är inte så sugen på kall sallad när det är kallt i luften; men nu! Dessutom smakar de färska grönsakerna så mycket mer nu under sommaren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är salladerna mer smakrika på sommaren. Underbart!

   Radera
 3. Åh fantastiskt juh! Men det är konstigt. För att bo mitt i stan är posten alltid seg hos mig. Vill också läsa nya Fitness.

  SvaraRadera