måndag 7 maj 2012

Måndagsspinning

Jag brukar spinningcykla en gång i veckan och utan att jag direkt har tänkt på det brukar denna spinningdag ofta infalla på måndagar. Men jag har ingenting emot det för det är ett super bra sätt att starta veckan på!

Efter helgen, då jag inte äter lika strikt som i veckorna utan äter det jag är sugen på, känns det bra att få svettas extra mycket. Jag har alltid mycket energi på morgonen och speciellt på måndag morgnar. Då kan jag ösa på järnet på spinningcykeln utan problem!

I morse blev det ett pass på 63 minuter på cykeln. Jag trampade på medan jag såg ut på det vackra vädret. Det enda negativa jag kan komma på med spinningcykling är att det inte går att göra det utomhus. Det hade varit optimalt en dag som denna när solen lyser och temperaturen är varm och behaglig.

Få se om jag håller mig till min rutin att cykla på måndagar nästa vecka! Vad jag vet att jag kommer hålla fast vid även nästa vecka när det kommer till måndagsrutiner är min osminkade look. För måndag eftermiddagar innebär babysim med Wilmer och då är det osmart att ha mascara på sig.

1 kommentar:

  1. Ja grillspett är fantastiskt gott, jag är helt på din linje:) älskar även avokado så kombinationen är suverän:-)

    SvaraRadera