måndag 21 maj 2012

Multitasking

Någon som inte behöver multitaska är Wilmer sovandes i vagnen.
Det är så typiskt mig att försöka hinna med så mycket som möjligt på minsta möjliga tid. Därför blir det ofta att jag multitaskar.

Efter min lunch idag skyndade jag mig iväg för att hinna ta en så lång promenad som möjligt innan babysimningen. Jag tog kaffet i handen och drog iväg med barnvagnen. När kaffet var urdrucket drog jag fram telefonen och ringde några samtal, svarade på några mail, lade in aktiviteter i kalendern samt surfade runt en del. Allt medan jag promenerade.

Efter en stund stoppade jag telefonen i fickan för att fokusera på att BARA promenera. För det är ju så skönt att bara gå, utan musik eller annat som stör, och bara låta tankarna flöda fritt. Så borde jag göra oftare! För de där mailen eller websajterna kan oftast vänta ett tag.

Tack vare att jag drack kaffet på promenaden istället för hemma i trädgården hann jag med en extra kilometer. Men frågan är om inte kaffet hade smakat lite godare i lugn och ro i trädgårdssoffan? Och vad är egentligen mest hälsosamt: en kilometers promenad eller en lugn stund för sig själv med en god kopp kaffe?

Dagens promenad:
Sträcka: 9,12 kilometer
Tid: 1:25:19 timme
Hastighet: 9,21 minuter/kilometer

5 kommentarer:

 1. SV:Ja, gårdagen var den "perfekta" söndagen i mina ögon, god mat, bra läsning och avkopplande sol:)

  Blomkålsmoset blev riktigt lyckat och kommer utan tvekan att tillagas vid fler tillfällen;)

  Härligt med riktiga långpromenader i vår/sommarvädret:)

  SvaraRadera
 2. Haha! Helt klockrent.
  Men väldigt bra fråga, det där sista... ;-))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det en bra fråga! Svaren är nog olika beroende på vem man frågar...

   Radera
 3. Haha, rolig du är. Fixar inte att surfa samtidigt som jag går, imponerande.

  SvaraRadera