lördag 26 maj 2012

Olika frukostar

Mina frukostar, och framför allt antalet frukostar, brukar se annorlunda ut beroende på om jag ska morgonträna eller inte. Igår när jag skulle springa långt startade jag med en liten frukost för att få tillräckligt med energi för löparrundan, men samtidigt inte ha för mycket mat i magen. En mugg med banan, kanel och naturell yoghurt samt ett kokt ägg var en perfekt laddning för mig igår. Jag höll mig mätt under träningen utan att vara för mätt.

Gårdagens frukost nr. 1

Efter löpningen var jag däremot hungrig igen (inte så konstigt efter två mil) så då fyllde jag på med frukost nummer 2; bitar av lingonbaguette med smör, ost, kalkon och gurka.

Idag är vilodag från träning och då behövs bara en frukost. Kommer snart att njuta av ett par skivor av mitt fullkornsbröd som jag bakade häromdagen samt kesella med solrosfrön, krossade linfrön och kanel. En bra start på denna lördag!

Dagens enda frukost

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar